2012-07-24 09:24:13• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Halak - sírós napja lehet

Napi horoszkóp július 24.-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön hajlamos arra, hogy a pénzt és az érzelmeket összekapcsolja. Ez nem olyan nagy baj, hiszen ezzel sokan vannak így. A státusz is nagy jelentőséggel bír az életében. De most olyan érzelmek kavarhatják fel, amik mindezt felülírják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Csupa jót jeleznek most önnek a csillagai: pénzben és szerelemben is gyarapodni fog. Még az is meglehet, hogy szinte csodálkozva néz elmúlt éveire: hogyan is tudott eddig másképp élni? A változás a tudatában kezdődik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kisebb egészségügyi problémái lehetnek: ne adja fel a harcot, ha az egyik orvosban csalódott, keressen másikat! Az alternatív, szelídebb módszerek iránt is érdeklődhet. Látogasson el egy gyógynövény szaküzletbe!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Munkahelyi konfliktusokat jeleznek a csillagai. Előfordulhat, hogy főnökei felelősségre vonják önt valamiért. Talán valóban elhanyagolta egy kötelességét. Ha így van, ismerje be, ha azonban nem, akkor harcoljon az igazáért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szerelmi élete némiképp zavarossá válhat: különösen, ha maga sem tudja eldönteni, hogy kalandot, vagy tartós kapcsolatot akar. És a legkülönösebb, hogy amit a legkönnyedebb kalandnak vélt, az válhat a legerősebb kötelékké.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nehezen indul a napja: fáradtnak és nyűgösnek érzi magát. Lehetséges, hogy idén még nem volt szabadságon? Ha ez így van, akkor ideje megtervezni, mikor hova menjen. Ha lehet, már holnaptól nézzen más vidékek felé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Felhőtlennek, de némileg eseménytelennek érzi a napjait. Vigyázzon, nehogy a kalandvágya végül túl nagy zavart okozzon életében. Nem biztos, hogy megéri a móka. Keressen szelídebb szórakozást: zene, tánc, mozi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Feszültségekkel terhes lehet a mai napja. Úgy érzi, a változó világ pillanatról pillanatra új kihívásokat állít ön elé, amiknek csak nehezen tud megfelelni. A rugalmasságot kellene leginkább gyakorolnia. Testileg is, lelkileg is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kellemesen alakulnak kapcsolatai: sok barátja van, és mindig számíthat a segítségükre. Csak arra is ügyeljen, hogy ez kölcsönös legyen. Hallja meg azt is, ha valaki öntől vár támaszt. Még akkor is, ha esetleg nem mondja ki.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napot nem szentelheti a terveinek. Egyszerűen valahogy minden másképp alakul. A váratlanság azonban barát is: még jól is elsülhetnek a dolgok. A váratlan kiadás azonban nem remélt pénzügyi zavart okozhat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Tanuljon meg engedni: nem erőltetheti mindig a saját akaratát másokra. Ha a társkapcsolatában megszaporodtak a gondjai, akkor gondolkozzon el a családi mintákon is. Talán a probléma gyökere nem is az ön családjában van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Sírós napja lehet. Ha nem ön pityeredik el, akkor valamelyik barátja, kollégája, vagy rokona zokogja el az ön vállán a bánatát. A könnyek szerencsére, nevükhöz méltón, megkönnyebbülést is jelentenek. Utána már mindenkinek jobb lesz.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: